Tijdwinners.nl is een nieuw concept dat al succesvol draait in Uden en Veghel.

De uitbreiding naar een werelddorp kon niet op zich laten wachten, vandaar dat Tijdwinners.nl nu ook start in Schaijk.

Tijdwinners.nl maakt mensen blij door ze tijdrovende en vervelende klussen uit handen te nemen. Strijken, schoonmaken, het bijhouden van de tuin, het doen van boodschappen of iets anders: met Tijdwinners.nl hoef je het zelf niet meer te doen.

Tijdwinners.nl richt zich nadrukkelijk niet alléén op oude en behoeftige mensen, maar óók op de volop-in-het-leven-staande professionals die het gewoon te druk hebben met hun werk om zich hiermee bezig te houden. “Denk aan tweeverdieners of éénoudergezinnen”, zegt Mariëlle van Berkom van Tijdwinners.nl. “Dan kan alle tijd die wordt bespaard op vervelende huishoudelijke klussen worden besteed aan zaken die er écht toe doen: kinderen, hobby’s, vriendschappen.”

Precies zoals de klant het wenst

“Met Tijdwinners.nl wordt het huishoudelijke leven een stuk zorgelozer door een betaalbare prijs voor witwerkende en betrouwbare mensen”, stelt Mariëlle. “De klant bepaalt zelf wat er moet gebeuren, de frequentie en het tijdstip! Heb je behoefte aan vier uur schoonmaakhulp in de week? Dan volstaat één telefoontje of één websiteklik om het op reguliere basis te organiseren. Denk je op een gegeven moment ‘ik moet nog de tuin opruimen, maar heb eigenlijk geen tijd…’ Geen probleem. Wil je de week daarop je huis een keer extra grondig poetsen? Tijdwinners.nl regelt het allemaal.”

Moeslands Festival
Tijdwinners is ook te vinden op het Moeslands Festival op zondag 17 april. Kom langs en wie weet maak je kans op een gratis Tijdwinners-schoonmaakbeurt voor thuis, ter waarde van 90 euro.