Neem gerust contact op

Zijn er onduidelijkheden of heb je andere vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op via mail, telefoon of ons contactformulier.

Email

vragen@tijdwinners.nl

Telefoon

088 2 350 371

Address

Nistelrodeseweg 9a Uden

 

Benieuwd naar de tarieven?

Hiervoor hebben wij een aparte pagina. Daar vind je informatie over welke tarieven gelden voor bedrijven en particulieren, en welke voorwaarden hieraan verbonden zijn.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook eenmalig een Tijdwinner inhuren?

Jazeker, dat kan! We willen graag flexibel zijn zodat iedereen het gevoel kan hebben dat zij op een vakantiepark leven, ook wanneer dit niet herhaaldelijk nodig is.

Hoe lang van te voren moet ik een eenmalige afspraak inplannen?

Dat verschilt op het moment. Doorgaans hanteren we hiervoor een termijn van vijf dagen. In verband met de drukte op het moment zou het hier wel eens van af kunnen wijken. Wanneer je contact met ons opneemt kunnen we je hier meer informatie over geven.

Ik twijfel om te solliciteren, wat voor soort werkzaamheden ga ik verrichten?

Leuke vraag. Omdat flexibiliteit binnen ons team ook hoog in het vaandel staat, stemmen we dit graag met elkaar af. Wanneer jij het niet leuk vind om schoonmaakklussen te doen, regelen we gewoon dat je andere taken kan doen zoals het rondbrengen van maaltijden en tuinklusjes.

Bieden jullie andere diensten aan dan vernoemd?

In overleg zouden we dit kunnen doen. Zo hebben we ook al mensen geholpen met klussen als oververhuizen en helpen met koken. Heb jij ook een speciale wens die niet in ons dienstenpakket is opgenomen? Neem contact met ons op en wie weet kunnen wij je helpen. 

Doen jullie ook klussen wanneer er niemand thuis is?

Jazeker! Vaak gebeurt dit bij vaste klanten die over het algemeen een vaste Tijdwinner in dienst hebben. Deze Tijdwinner is dan ‘Sleutelhouder’ en kan in principe klussen voor je uitvoeren, ook als jij niet thuis bent. Op deze manier wordt er dus efficiënt tijd gewonnen!

In welke regio's zijn jullie actief?

Momenteel zijn we alleen actief in de regio Uden-Veghel. Dit komt voornamelijk omdat onze werknemers hier uit de buurt komen. Wanneer wij een groter gebied kunnen voorzien van huishoudelijke hulp gaan wij dat zeker doen. Onze ambitie is dan ook om een landelijke dekking te bereiken!