Onze diensten

Schoonmaken

Onze schoonmaakhulpen staan klaar om jouw woning weer te laten stralen. Van afstoffen tot dweilen, stofzuigen, het schoonmaken van de keuken, sanitair en zelfs luxaflex, wij nemen al deze taken met zorg en grondigheid uit handen. Vertrouw op ons professionele team voor een vlekkeloos schone en opgeruimde leefomgeving.

Tuinieren

Onze tuinhulpen staan voor je klaar om jouw tuin weer in topvorm te brengen. Of het nu gaat om het netjes opruimen, bladeren vegen of het maaien van het gras, wij helpen je graag om jouw tuin verzorgd en netjes te houden. Vertrouw op onze expertise en geniet van een prachtige tuin waarin je heerlijk kunt ontspannen.

Ramen lappen

Bij ons kun je rekenen op stralend schone ramen zonder gedoe.  Met behulp van een veilige huishoudtrap bereiken we ook de moeilijk bereikbare ramen, zodat jij kunt genieten van een helder uitzicht en een frisse uitstraling van je woning. Laat het klimmen op ladders aan ons over en vertrouw op onze expertise voor kraakheldere ramen.

Strijken

Wil jij voorgoed verlost zijn van het tijdrovende strijkwerk? Bij Tijdwinners kun je een professionele Tijdwinner boeken die graag bij jou thuis komt om jouw schone was te strijken. En het beste is dat deze service eenvoudig te combineren is met andere werkzaamheden die je graag wilt uitbesteden. Geniet van de luxe van een perfect gestreken was zonder er zelf tijd aan te besteden. Boek vandaag nog een Tijdwinner en ervaar het gemak van een zorgeloze strijkservice.

Hond uitlaten

Bij Tijdwinners begrijpen we dat jouw hond ook aandacht en beweging nodig heeft, zelfs als wij aan het poetsen zijn. Daarom zorgen wij er graag voor dat jouw hond tijdig naar buiten kan voor een welverdiende wandeling. Je kunt op ons rekenen om te zorgen voor de behoeften van je trouwe viervoeter, zelfs tijdens onze schoonmaakwerkzaamheden. We bieden een complete service waarbij we niet alleen jouw huis schoonmaken, maar ook zorgen voor het welzijn van je geliefde huisdier.

Even er tussenuit

Heb jij of bijvoorbeeld jouw ouders behoefte om er gewoon even tussenuit te gaan, een praatje te maken of een spelletje te spelen? Bij Tijdwinners kun je een Tijdwinner boeken die graag gezelschap biedt. Of het nu gaat om een ontspannend gesprek, een leuke activiteit of gewoon wat quality time, onze Tijdwinner staat voor je klaar. Gun jezelf of je dierbaren alla aandacht en boek vandaag nog een Tijdwinner om te genieten van gezelschap en plezier.

Boodschappen

Heeft u moeite met lopen, geen eigen vervoer of simpelweg geen tijd om boodschappen te doen? Geen zorgen, wij staan voor u klaar! Onze boodschappenhulpen nemen graag het werk uit handen en doen de boodschappen voor u. U kunt er ook voor kiezen om gezellig met ons mee te gaan. Geniet van het gemak van een stressvrije boodschappenservice en laat ons zorgen voor uw dagelijkse benodigdheden. Of het nu gaat om uw favoriete producten of een gezellig uitje naar de supermarkt, wij regelen het graag voor u!

Vervoer

Heeft u vervoer nodig binnen Uden? Met onze elektronische Tijdmachine kunnen we u overal brengen, recht tot aan uw voordeur. Of het nu gaat om boodschappen doen, een afspraak bij de dokter of gewoon een uitstapje, wij zorgen voor comfortabel en betrouwbaar vervoer. Laat ons u naar uw bestemming brengen en geniet van het gemak van onze Tijdmachine, die u veilig en efficiënt door Uden vervoert.

Overige vragen

Bij Tijdwinners leveren we maatwerk. Heeft u andere klusjes waarbij u hulp nodig heeft? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Of het nu gaat om kleine huishoudelijke taken, klusjes in en rondom het huis, of andere specifieke behoeften, wij staan klaar om u te helpen. Ons team van Tijdwinners is veelzijdig en flexibel, en we passen onze diensten graag aan op uw individuele wensen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn!