Diensten

Tijdwinners is waarschijnlijk het beste te omschrijven als een gemaksdienst. We nemen huishoudelijke taken over zoals schoonmaken, tuinonderhoud, strijken, maar ook wandelen met de hond, boodschappen doen voor de klant of alleen een praatje of spelletje voor de gezelligheid.

Bent u niet thuis in verband met werkzaamheden dan is dat geen probleem. We zijn bij diverse klanten ‘sleuteldrager’ en als de mensen ’s avonds thuiskomen, hoeven ze niet nog eens aan het huishouden te beginnen. Dat is al gedaan! Het is al aan kant!

Met Tijdwinners bent u verzekerd van betrouwbare, vriendelijke en getrainde hulp en uiteraard onze telefonische en persoonlijke klantenservice. Onze diensten bieden we zowel aan voor particulieren als bedrijven. Indien u kiest voor periodieke werkzaamheden komen we elke week of tweewekelijks bij u langs.

Ook wanneer u eenmalige werkzaamheden heeft zoals een keer een grote beurt voor een bepaalde ruimte zijn we u graag behulpzaam.

Enkele voorbeelden van de mogelijkheden

Hoeveel tijd wilt u winnen?

Bent u nog geen klant van Tijdwinners? Check dan onze mogelijkheden om veel tijd te besparen door ons uw periodieke werkzaamheden of eenmalige werkzaamheden uit te laten voeren.

Schoonmaakhulp

Afstoffen, dweilen, stofzuigen, schoonmaken keuken, sanitair, schoonmaken luxaflex, enz. …

Tuinhulp

Even die tuin netjes opruimen, bladeren vegen, gras maaien, dat kan! We helpen je graag om de tuin netjes te houden.

Ramen lappen

Schone ramen wil iedereen natuurlijk dus uiteraard kunnen we daar ook voor zorgen. We gaan niet op ladders klimmen maar met een goede huishoudtrap zijn we u graag van dienst.

Strijkservice

Wil jij geen tijd meer kwijt zijn aan strijken? Boek een Tijdwinner en deze komt thuis je schone was strijken. Uiteraard is dit ook te combineren met andere werkzaamheden.

Hond uitlaten

Wanneer we aan het poetsen zijn en de hond moet nodig even naar buiten regelen we dat uiteraard ook.

Even er tussenuit

Heeft u of b.v. een van uw ouders behoefte om gewoon er even tussenuit te gaan, een praatje of een spelletje boek dan een Tijdwinner.

Vervoer

Binnen Uden vervoer nodig? Met onze elektronische Tijdmachine mogen we overal komen en brengen we u tot recht aan de voordeur.

Boodschappenhulp

Slecht ter been, geen vervoer of je hebt geen tijd om boodschappen te doen? Wij doen het voor u! U kunt ook gezellig mee gaan.

u

Andere klusjes waarmee we u kunnen helpen? Neem contact met ons op!

Nistelrodeseweg 9a
5406 PT  Uden

vragen@tijdwinners.nl

088 2 350 371
ma t/m vr
08.30 – 12.30 uur