Huishoudelijke diensten

Ervaar betrouwbaar gemak

Waarom tijdwinners?

 

Tijdwinners is er om jouw dagelijkse leven zo gemakkelijk mogelijk te maken. De comfortservice heeft als doel jou te ontzorgen van terugkomende huishoudelijke taken, zo kan jij genieten zoals je dat op een vakantiepark doet. Diensten die hieronder vallen zijn bijvoorbeeld het wassen van de lakens of je kleding. Ook willen we je graag kennis laten maken met onze nieuwste dienst; de maaltijdservice. Deze service is uniek in zijn soort. Wij bezorgen op afspraak (gezonde) kant-en-klare maaltijden. Perfect wanneer je geen tijd of zin hebt om te koken en toch een bewuste maaltijd wilt eten!

Benieuwd naar onze maaltijdservice? Klik dan hier!

N

Comfort in zijn puurste vorm

Comfort als nooit tevoren: jij kan bij ons bepaalde taken uit handen geven. Op deze manier kan jij je tijd indelen zoals je zelf wilt zonder dat je naar vervelende klussen hoeft om te kijken zoals koken of het verschonen van de lakens.

N

Een vakantiegevoel in eigen huis

Door middel van bijvoorbeeld onze maaltijdservice hoef jij niet te koken, wanneer je daar geen zin of tijd voor hebt. We bieden een keuze uit ruim 80+ verschillende maaltijden. Daarnaast kan je kiezen uit bijvoorbeeld de lakenservice, waarin je zelf kan bepalen wanneer je nieuwe lakens wilt ontvangen. 

N

Betrouwbaar gemak

Bij Tijdwinners ben je verzekerd van een vertrouwd gevoel. Wij bereiden de maaltijden met zorg, steeds weer door dezelfde personen. Dit geldt ook voor zowel de lakenservice als de hondenuitlaat- service. Zo komen niet iedere keer andere personen in contact met jouw eten, lakens of huisdieren.

Onze huishoudelijke diensten

 

Bekijk hieronder alle diensten die wij bieden binnen de huishoudservice.

Betrouwbaar gemak, Dat is Tijdwinners!

Tijdwinners Uden

Kant-en-klare maaltijden

Maak kennis met onze maaltijdservice. Wanneer je geen tijd of zin hebt om te koken en tóch wilt genieten van een gezonde maaltijd, zijn wij er om je uit de brand te helpen. Keuze uit meer dan 80 verschillende maaltijden. Ook voor de vegetariër!

Tijdwinners Uden

Lakenservice

Altijd genieten van schone lakens? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je. Wij zorgen ervoor dat je herhaaldelijk op afgesproken dagen je schone lakens ontvangt. Zo hoef jij hier niet meer naar om te kijken.

Tijdwinners Uden

Hondenservice

Wij zijn er zelfs om te zorgen voor je hond. Van het uitlaten tot het wassen van je trouwe viervoeter. We zorgen dat één persoon dit herhaaldelijk doet. Daardoor houd jij tijd over én hoef je je geen zorgen te maken dat er steeds iemand anders voor de deur staat.

Onze prijzen

Veelgestelde vragen

Kan ik ook eenmalig een Tijdwinner inhuren?

Jazeker, dat kan! We willen graag flexibel zijn zodat iedereen het gevoel kan hebben dat zij op een vakantiepark leven, ook wanneer dit niet herhaaldelijk nodig is.

Hoe lang van te voren moet ik een eenmalige afspraak inplannen?

Dat verschilt op het moment. Doorgaans hanteren we hiervoor een termijn van vijf dagen. In verband met de drukte op het moment zou het hier wel eens van af kunnen wijken. Wanneer je contact met ons opneemt kunnen we je hier meer informatie over geven.

Bieden jullie andere diensten aan dan vernoemd?

In overleg zouden we dit kunnen doen. Zo hebben we ook al mensen geholpen met klussen als oververhuizen en helpen met koken. Heb jij ook een speciale wens die niet in ons dienstenpakket is opgenomen? Neem contact met ons op en wie weet kunnen wij je helpen. 

Doen jullie ook klussen wanneer er niemand thuis is?

Jazeker! Vaak gebeurt dit bij vaste klanten die over het algemeen een vaste Tijdwinner in dienst hebben. Deze Tijdwinner is dan ‘Sleutelhouder’ en kan in principe klussen voor je uitvoeren, ook als jij niet thuis bent. Op deze manier wordt er dus efficiënt tijd gewonnen!

In welke regio's zijn jullie actief?

Momenteel zijn we alleen actief in de regio Uden-Veghel. Dit komt voornamelijk omdat onze werknemers hier uit de buurt komen. Wanneer wij een groter gebied kunnen voorzien van huishoudelijke hulp gaan wij dat zeker doen. Onze ambitie is dan ook om een landelijke dekking te bereiken!