Over ons

Tijdwinners: de no. 1 in huishoudelijke ontzorging

Comfort in zijn puurste vorm

Lorem ipsum dolor sit amet, consec teturing.

Een vakantiegevoel in eigen huis

Lorem ipsum dolor sit amet, consec teturing.

Betrouwbaar gemak

Lorem ipsum dolor sit amet, consec teturing.

Over Tijdwinners

Initiatiefnemer van Tijdwinners is  ondernemer Ronald van Grunsven. Kijkend naar de stijgende groei naar huishoudelijke hulp, ondersteuning van ouderen en natuurlijk ook de weg naar bedrijven, vond hij dat veel bestaande organisaties te weinig deden met het effectief inzetten van mensen die wel wilden maar ook graag flexibel wilden zijn omdat er bijvoorbeeld kinderen thuis waren. Veel mensen kwamen niet aan het werk door de sollicitatierondes met mede sollicitanten en de overvloed van diploma’s.

Als sociaal ondernemer zag hij hier een kans. Deze mensen een kans geven en anderen helpen met de invulling van hun behoefte.

In 2015 startte hij daarom Tijdwinners. Eerst nog met een partner, momenteel alleen met een fijn team vaste medewerkers. Het groeit, het sociale aspect, korte communicatielijnen en de flexibiliteit slaan aan. De klant wil geen ‘gedoe’ als ze onverwacht iets anders willen, of wachten wanneer de kraan gerepareerd dient te worden… En zou de tuinman komen en is het te warm of te koud? Dan wordt er onderling een nieuwe afspraak gemaakt. Zo weet u altijd wie er komt en dat schept vertrouwen.

Ondertussen rijden er een aantal innovatieve ‘Tijdmachines’ rond. Een bewuste investering want het mes snijdt aan 2 kanten: het zorgt voor herkenbaarheid, en effectiviteit. Geen personeel dat door de regen moet op de fiets, lange afstanden tussen 2 adressen zijn gemakkelijk te overbruggen en dus zijn de medewerkers er blij mee.

Ons kantoor in Uden is inmiddels uitgebreid net als ons klantenpakket. Niet alleen de particulier weet ons te vinden. Ook menig ondernemer steunt deze wijze van werken (zgn. open-hiring) waarbij we iedereen de kans willen geven om te werken. Er is talent genoeg, laten daar eens vaker naar kijken!