Tijdwinners - Betrouwbaar gemak

Comfort in zijn puurste vorm
Bekijk onze diensten

Waarmee mogen wij jou van dienst zijn?

Maaltijden

Geen zin om tijd of te koken en wil je tóch kunnen genieten van een gezonde maaltijd? Geen probleem, wij zijn er voor je. Wij hebben een breed assortiment aan maaltijden die we graag vers voor je bereiden.

Huishoudelijke diensten

We bieden je graag hulp in het huishouden. Van het schoonmaken van je huis tot het repareren van de piepende deur of lekkende kraan, niets is ons te gek!

Tijdwinners staat voor:

 

N

Comfort in zijn puurste vorm

Comfort als nooit tevoren: jij kan bij ons bepaalde taken uit handen geven. Op deze manier kan jij je tijd indelen zoals je zelf wilt zonder dat je naar vervelende klussen hoeft om te kijken zoals koken of het verschonen van de lakens.

N

Een vakantiegevoel in eigen huis

Door middel van bijvoorbeeld onze maaltijdservice hoef jij niet te koken, wanneer je daar geen zin of tijd voor hebt. We bieden een keuze uit ruim 80+ verschillende maaltijden. Daarnaast kan je kiezen uit bijvoorbeeld de lakenservice, waarin je zelf kan bepalen wanneer je nieuwe lakens wilt ontvangen. 

N

Betrouwbaar gemak

Bij Tijdwinners ben je verzekerd van een vertrouwd gevoel. Wij bereiden de maaltijden met zorg, steeds weer door dezelfde personen. Dit geldt ook voor zowel de lakenservice als de hondenuitlaat- service. Zo komen niet iedere keer andere personen in contact met jouw eten, lakens of huisdieren.

Tijdwinners: de #1 in huishoudelijks ontzorging

Tijdwinners is er om jou te ontzorgen in je huishouden. Zo kun jij echt tot rust komen. We bieden een breed scala aan diensten. Deze diensten zijn opgedeeld in twee verschillende categorieën; de Comfortservice en de Huishoudservice. De Comfortservice bestaat voornamelijk uit gemaksdiensten. Zo behoren bijvoorbeeld de maaltijdservice en de lakenservice tot deze categorie.

De Huishoudservice heeft het doel om jou te ontzorgen van je dagelijkse huistaken. We nemen graag taken van je over zoals het schoonmaken van het huis, het uitlaten van de hond en uitvoeren van kleine reparaties zoals het maken van de lekkende kraan of piepende deur enzovoort. Staat jouw wens niet tussen de diensten die we bieden? Neem dan vooral contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

“Heerlijk hoe mijn huis iedere keer weer schoon en fris is, als mijn vaste Tijdwinner is geweest! Als alleenstaande vader van 2 kids heb ik bewust gekozen voor Tijdwinners. Rust in mijn hoofd én meer tijd over om leuke dingen te doen met mijn kids.”

Ik kreeg die goede schoonmaakhulp maar niet gevonden?! Iedere keer was er wel iets. Dankzij de goede service van Tijdwinners heb ik nu een hele vriendelijke schoonmaakhulp, die zelfs ook mijn strijkwas doet. Helemaal blij ben ik!

Ik kreeg die goede schoonmaakhulp maar niet gevonden?! Iedere keer was er wel iets. Dankzij de goede service van Tijdwinners heb ik nu een hele vriendelijke schoonmaakhulp, die zelfs ook mijn strijkwas doet. Helemaal blij ben ik!