Werken bij... Tijdwinners

Kom werken in een dynamisch team
Bekijk alle vacatures

Werken als Tijdwinner

 

N

Maak dagelijks mensen blij

Wij als Tijdwinners vinden het heerlijk om mensen te helpen in hun dagelijks leven en daarmee een lach op hun gezicht te toveren.

N

Tijdmachine tot je beschikking

Tijdens werkuren mag er altijd gebruik gemaakt worden van onze Tijdmachines, zo heb jij overdag geen transportkosten.

N

Elke dag is anders

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over saaie dagen. Als Tijdwinner heb jij iedere dag andere taken en zal je je niet snel vervelen!

Jij bent… 

Als Tijdwinner vind je het leuk om met klanten te communiceren en hen te helpen met hun dagelijkse huishoudelijke klussen. Al onze medewerkers hebben een VOG verklaring en dat dien jij ook te hebben. Werken bij Tijdwinners erg flexibel. Of je nou 24, 32 of 40 uur in de week wil werken, het mag allemaal.  Aangezien we een breed aanbod diensten hebben, bespreken we dit altijd even met de sollicitanten. Mochten er een aantal werkzaamheden tussen zitten die jij het liefst niet doet, dan zorgen we ervoor dat je daarvoor niet wordt ingepland.

Wij bieden… 

Bij Tijdwinners willen we graag dat onze werknemers tevreden zijn over hun werkgever. We zorgen ervoor dat jij tijdens werktijd een Tijdmachine tot je beschikking hebt. Dit is een elektrisch autootje waarmee jij gemakkelijk en duurzaam van a naar b komt. Daarnaast bieden we erg gevarieerd werk waardoor geen dag voor jou hetzelfde zal zijn. Als kers op de taart bieden we jou een goed salaris en ben je verzekerd van dat je niet zonder geld komt te zitten bij bijvoorbeeld ziekte. 

Tijdwinners Uden

Openstaande vacatures

Partime medewerker – Tijdwinner

Huishoudelijke hulp, schoonmaken, klusman –Solliciteer

“Heerlijk hoe mijn huis iedere keer weer schoon en fris is, als mijn vaste Tijdwinner is geweest! Als alleenstaande vader van 2 kids heb ik bewust gekozen voor Tijdwinners. Rust in mijn hoofd én meer tijd over om leuke dingen te doen met mijn kids.”

Ik kreeg die goede schoonmaakhulp maar niet gevonden?! Iedere keer was er wel iets. Dankzij de goede service van Tijdwinners heb ik nu een hele vriendelijke schoonmaakhulp, die zelfs ook mijn strijkwas doet. Helemaal blij ben ik!

Ik kreeg die goede schoonmaakhulp maar niet gevonden?! Iedere keer was er wel iets. Dankzij de goede service van Tijdwinners heb ik nu een hele vriendelijke schoonmaakhulp, die zelfs ook mijn strijkwas doet. Helemaal blij ben ik!