Werken als Tijdwinner

Wij zoeken altijd enthousiaste mensen…

..en jij maakt het verschil!

Tijdwinners.nl organiseert een breed scala aan (gemaks)diensten voor particulieren en kleinere bedrijven. Denk daarbij aan praktische en huishoudelijke werkzaamheden voor in en om huis of bedrijf. Regelmatig melden zich nieuwe klanten aan uit Uden/Veghel en directe omgeving. Daardoor zijn wij altijd op zoek naar positieve medewerkers die graag werken met hun handen én die gaan voor persoonlijke kwaliteit. Ons gezamenlijke doel is om mensen blij te maken. Je werkt zelfstandig bij je “eigen” klanten in een afwisselende omgeving terwijl onze backoffice de primaire planning verzorgt en zorgt voor facturatie naar de klant.

 

Tijdwinner mentaliteit

Wij vinden het erg belangrijk dat onze medewerkers trots zijn op wat ze doen. Dat ze de klant altijd positief benaderen en kwaliteit leveren bij alles wat ze doen. Je bent als medewerker Tijdwinner een ambassadeur voor onze organisatie. Iedere medewerker krijgt een kennismakingsgesprek, een screening en een Tijdwinners-training alvorens hij/zij aan de slag gaat.

Part-time in loondienst

Ben jij de spontane en gemotiveerde persoon die enkele ochtenden of middagen in de week beschikbaar is om onze klanten in de omgeving Uden/Veghel blij te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou, word Tijdwinner!

Je komt in loondienst op basis van een min-max contract (min. 2 en max. 28 uur per week), hierdoor ben je in ieder geval verzekerd als werknemer. Tijdwinners.nl streeft ernaar dat al haar medewerkers goed aan de slag kunnen, zodat zij er 100% voor de klanten kunnen zijn. Werkzaamheden worden in gezamenlijk overleg ingepland op basis van de behoeftes van de klant op de reguliere werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.  We zullen in overleg kijken naar de meest wenselijke en haalbare werksituatie.

Oproepkracht

Ben jij die ervaren kracht die flexibel inzetbaar is voor werk in omgeving Uden/Veghel en een extraatje wil bijverdienen? Word Tijdwinner!

We willen graag onze klanten ook van dienst kunnen wanneer de vaste Tijdwinner op een bepaalde dag niet beschikbaar is. Ook zijn er soms wat extra handjes nodig nodig om een dienst goed te kunnen verrichten. Wij werken meestal in tijdsblokken van 2 tot 4 uur op de reguliere werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur. Vind je het leuk om daarvoor ingezet te kunnen worden en ben je flexibel beschikbaar dan ben jij degene die we zoeken.

 

Mobiel

Onze klanten bevinden zich in Uden/Veghel en directe omgeving. We zoeken kandidaten die woonachtig zijn in dit werkgebied en bereid zijn om klanten in dit werkgebied te bezoeken (uiteraard is er een reiskostenregeling).

 

Meld je aan

Heb je zin om bij ons te komen werken? Stuur dan een mailtje naar werken@tijdwinners.nl met je naam en een korte motivatie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Nistelrodeseweg 9a
5406 PT  Uden

vragen@tijdwinners.nl

088 2 350 371
ma t/m vr
08.30 – 12.30 uur